Beşiktaş 5 eksikle çalıştı!..
Beşiktaş, 23 Mart Cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Kaynak : Fanatik

Beşiktaş, 23 Mart Cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
1.5 saatlik antrenmanda Siyah- Beyazlı futbolcular, kondisyon, pas ve taktik çalışması yaptı, yarım sahada oynanan çift kale maçla da günü tamamladı. Antrenmana, tedavilerine devam edilen Sivok, sahada bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, boğaz enfeksiyonu geçiren Almeida (tedbir amaçlı), sağ ayak bileğinde tendon ağrısı olan Necip Uysal ile sağ dizinden menisküs ameliyatı olan Gökhan Töre katılmadı. Gribal enfeksiyonu atlatan Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı. Kara Kartal, Akhisar hazırlıklarını bu akşamki idmanın ardından tamamlayıp, kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!

Juventus'ta 25 milyon euro'ya satış: Douglas Luiz

Napoli, Darwin Nunez için Liverpool'la masaya oturuyor
En çok yorumlanan haberler