Beşiktaş'ta Jose Sosa ve Mustafa Pektemek'ten sonra Oğuzhan Özyakup'un da sakatlanması, teknik heyeti sıkıntıya soktu. Milli maçta omzunun üzerine düşen Oğuzhan'ın, Sivas'a karşı oynama ihtimalinin yüzde 20 olduğu, ancak kesin durumunun iki gün sonra netleşeceği belirtildi.
Sosa'nın yokluğunda tüm planlarını Oğuzhan'ın üzerine kuran teknik direktör Slaven Bilic'in, son gelişmenin ardından 4-2- 3-1 dizilişinden vazgeçip, takımı 4-4-2 düzeninde oynatacağı öğrenildi. Bilic'in orta sahayı Gökhan Töre, Atiba, Veli ve Olcay'dan oluşturacağı, ileri ikilide de Demba Ba ve Cenk Tosun'u sahaya süreceği belirtildi.
Öte yandan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Oğuzhan'a cerrahi bir müdahale gerek olmadığını söyledi. Mustafa Pektemek'in nadir bir sakatlık yaşadığını ancak uzun süre takımdan ayrı kalacağına inanmadığını dile getiren Karanlık, Sosa'nın tedavisinde ise 1 hafta kazandıklarını dile getirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız















