Benfica, Portekiz Premier Ligi'nin son haftasında Estoril'i 3-1 mağlup ederken, Beşiktaş'ın eski yıldızı Rafa Silva da rakip fileleri havalandırdı.
16. dakikada attığı golle Benfica'yı 3-0'lık üstünlüğü taşıyan Rafa, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Portekiz devine transfer olmuştu.
BEŞİKTAŞ'IN BEKLEDİĞİ OLMADI
Bu galibiyete rağmen puan tablosunda yeri değişmeyen Benfica, ligi 80 puanla 3. sıradabitirdi. Porto'nun 88 puanla şampiyon olduğu Portekiz'de, 2. sırayı ise 82 puanlı Sporting'e kaptırdı.
Bu sonuçla Benfica'nın ilk ikinin dışında kalarak Şampiyonlar Ligi vizesi alamaması Beşiktaş'ı da maddi olarak zarara uğrattı.
2 MİLYON EUROLUK KAYIP!
Record'un haberine göre; Benfica ligi ilk iki sırada bitirmesi halinde Beşiktaş'a 2 milyon euro ödeyecekti. Ancak Portekiz devi, ezeli rakipleri Porto ve Sporting'in gerisinde kalınca siyah beyazlıların bonus beklentisi gerçeğe dönmedi.
Son 3 haftaya 2. sırada giren Benfica, Famalicao ve
Braga maçlarında aldığı beraberlikler sonrasında Sporting'in gerisine düşmüştü.
Kırmızı beyazlı takım son hafta dün gece oynanan maçta
Estoril'i 3-1 yense de; Sporting, Gil Vicente karşısında hata yapmayınca sıralama değişmedi.

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

Liverpool yeni stoperini açıkladı: 63.6 milyon Euro!

İşte Marsilya'nın yeni teknik patronu

Barça, Christensen ile devam dedi

Real Madrid çıldırdı: 213 milyon Euro!

Yan Diomande'den transfer yanıtı

Lens, Malang Sarr ile yollarını ayırdı

Inter'de dört futbolcuya veda

Nico Paz, Como'da kaldı!


















