"Ben bu kulübe başkan olacağım"
Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, futbolu bıraktıktan sonra kulübe başkanlık yapmak istediğini söyledi.
Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, gelecekte kulübe başkan olmayı düşlediğini açıkladı.
twitter'dan taraftarların sorularını yanıtlayan Sergio Ramos, futboldan sonraki hedefiyle ilgili olarak, "Hala futbolu bırakmama çok zaman var. Tercihler çok. Futbolu Real Madrid'de bıraktıktan sonra bu kulübe başkan olmak istiyorum." cevabını verdi.
2020'ye kadar Real Madrid ile kontratı olan 31 yaşındaki Sergio Ramos, 2005 yazında 27 milyon euroya Sevilla'dan transfer olmuştu.
Real Madrid'de 2 Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga, 2 Kral Kupası, 2 İspanya Kupası, 3 Dünya Kulüpler Kupası, 2 UEFA Süper Kupası kazanan Ramos, İspanya formasıyla da 1 Dünya Kupası ve 2 Avrupa Kupası zaferleri elde etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!
En çok yorumlanan haberler






















