Bosman davasında etkin rol alan avukatlardan Jean-Louis Dupont, UEFA’nın yürürlüğe koymaya hazırlandığı Finansal Fair Play kuralları ile ilgili yasal süreç başlattı.
Kulüplerin harcamalarını sınırlandırmayı öngören projenin durdurulmasını isteyen Dupont, gerekçe olarak bu durumun Avrupa Birliği’nin rekabeti düzenleyen kanunları ile çelişmesini gösterdi.
UEFA’nın getirmek istediği kuralın bu bağlamda yasal dayanağı bulunmadığını belirten Dupont, Belçikalı futbolcu menajeri Daniel Striani adına Brüksel Mahkemesi’nde açtığı davada, mahkemeden bu kuralları incelemesini isterken, Avrupa Adalet Divanı’nın da konuya müdahil olması gerekibileceğine inandığını ifade etti. UEFA Beşiktaş’ı ödenmemiş faturalar ve Malaga’yı da gecikmiş ödemeler nedeniyle cezalandırmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"




















