Bosman davasında etkin rol alan avukatlardan Jean-Louis Dupont, UEFA’nın yürürlüğe koymaya hazırlandığı Finansal Fair Play kuralları ile ilgili yasal süreç başlattı.
Kulüplerin harcamalarını sınırlandırmayı öngören projenin durdurulmasını isteyen Dupont, gerekçe olarak bu durumun Avrupa Birliği’nin rekabeti düzenleyen kanunları ile çelişmesini gösterdi.
UEFA’nın getirmek istediği kuralın bu bağlamda yasal dayanağı bulunmadığını belirten Dupont, Belçikalı futbolcu menajeri Daniel Striani adına Brüksel Mahkemesi’nde açtığı davada, mahkemeden bu kuralları incelemesini isterken, Avrupa Adalet Divanı’nın da konuya müdahil olması gerekibileceğine inandığını ifade etti. UEFA Beşiktaş’ı ödenmemiş faturalar ve Malaga’yı da gecikmiş ödemeler nedeniyle cezalandırmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!

















