Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir performans sergileyen ve yapacağı transferlerle şampiyonlukta daha fazla söz sahibi olmak isteyen Beşiktaş'ın en büyük hedefi olan Nene, Brezilya kulüpleriyle anlaşamadıktan sonra Katar takımlarıyla görüşmeye başladı.
Fransa'nın en saygın spor gazetelerinden olan L'Equipe'in haberine göre Nene, Katar kulübü Al Arabi'yle transfer için görüşüyor. Al Arabi'nin Nene'ye yıllık 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu ve Brezilyalı hücum oyuncusunun bu tranfer için düşünmek istediği ifade edildi. Paris Saint-Germain'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, bu transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceğini doğrularken, Fransız kulübünün Nene'nin transferinden herhangi bir bonservis ücreti istemeyeceği belirtildi.
31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Nene için Türkiye'den Beşiktaş ve Brezilya'dan Corinthians, Santo ve Cruzeiro ciddi şekilde ilgileniyordu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınPremier Lig'de futbolculara oruçlarını açma izni verilecek

Arbeloa'dan Jose Mourinho'ya yanıt: "Bu bir intikam değil"

Athletic Bilbao'ya kötü haber: Nico Williams

Ozan Kabak'a İtalya'dan yakın takip

Jude Bellingham'dan Real Madrid'e kötü haber!

Luciano Spalletti'den Beşiktaş'a ret!

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

















