Beşiktaş Başkanımız Fikret Orman, 3'te 3 yaparak başladıkları Şampiyonlar Ligi'nde hedefin çeyrek final olduğunu belirtirken, Barcelona esprisi yaptı.
"İYİ KURA ÇEKERSEK ÇEYREK FİNAL"
Orman, Devler Ligi'nde kuranın önemli olduğunu belirtirken; "Gerçekçi olarak hedef grubu geçmek olur. Grubu geçtikten sonra kura ile alakalı. Çok büyük atmaya, tutmaya gerek yok. İyi bir kura çekebilirsek, ilk 8'e kalabilir. İlk 8'deki de yine kura ile alakalı, o günkü takımın şartlarıyla, sakatlıklarıyla, modu ile alakalı. İnşallah yarı final olabilir" ifadelerini kullandı.
Fikret Orman, "Barcelona'yı ister misiniz?" sorusunu esprili bir şekilde "Barcelona'yı önümüzdeki sene Süper Kupa finalinde istiyoruz" diye cevapladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınCristiano Ronaldo
➔6 Maç
➔6.7 Maç başı şut
➔1 Gol
Lionel Messi
➔10 Maç
➔5.2 Maç başı şut
➔12 Gol

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!



















