
Göreve geldikleri günden beri Bebe ve Sidnei için satış opsiyon hakkını kullanmayan, ardından Ricardo Quaresma'yı gönderen Beşiktaş Yönetimi, şimdi de bir başka Portekizli oyuncuyla yollarını ayırıyor.
Sportig Lizbon'un, B takımında kiralık oynayan Alves'i, bedava olarak eski kulübü Atletico Madrid'e geri vermek isteyen Beşiktaş Kulübü, bu konuda önemli bir mesafe kaydetti. Milliyet'te yer alan habere göre; UEFA lisansı öncesinde Atletico Madrid Yönetimi ile anlaşmak zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, İspanyol kulübüne 800 euro peşin para vermeyi teklif etti.
3 milyon 100
bin euro değerindeki yüzde elli bonservis bedelini bu şekilde Atletico Madrid'e vermek isteyen Beşiktaş, bunda başarılı olması halinde Alves ile olan
sözleşmesini 31 Mart öncesinde feshedecek.

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!

Sunderland ve Aston Villa puanları paylaştı

Kenan Yıldız: "Kaptanlık benim için bir onur"

Frankfurt, Can Uzun'un bonservisini belirledi!

Brighton'da Ferdi Kadıoğlu rüzgarı!

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!
