Başakşehir, Onur Bulut transferi için Beşiktaş'ın kapısını çaldı.
Sercan Dikme'nin haberine göre, 30 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Başakşehir, Beşiktaş'a resmi teklif sundu. Onur Bulut'un transferi için başkanlar düzeyinde pazarlık süreci devam ediyor.
Beşiktaş, Onur'un alternatifi için yerli sağ bek bulması durumunda 30 yaşındaki futbolcunun ayrılışına onay verecek.
ÇAĞDAŞ ATAN İSTİYOR
Onur Bulut ile Kayserispor'da birlikte çalışan Çağdaş Atan, deneyimli futbolcunun transferinde ısrarcı. Atan, bu transferin bitirilmesini bekliyor.
Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen Onur Bulut'un Beşiktaş ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Beşiktaş, Onur Bulut'u 2022-2023 sezonunun ara transfer döneminde Kayserispor'dan kadrosuna katmıştı. Beşiktaş'ta 50 maça çıkan Onur Bulut, 1 gol attı ve 4 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!


















