"Baros olmaz, O'nu versinler!"
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yaklaşık bir aydır spor kamuoyunda tartışma konusu olan 'Baros - Quaresma' konusuna son noktayı koydu
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yaklaşık bir aydır spor kamuoyunda tartışma konusu olan 'Baros - Quaresma' konusuna son noktayı koydu, takasa "Hayır" demediğini ancak bunun Milan Baros olmasının mümkün olmadığını dile getirdi.
Takas olayının kendisi dışında geliştiğine de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Kesinlikle Baros olmaz. O zaman, versinler Umut'u, alsınlar Quaresma'yı... Ya da bizim istediğimiz bir oyuncu da olabilir. Ama Baros asla" diyerek tepkisini dile getirdi. Umut'un Galatasaray'da kiralık olarak oynadığını bilen Aybaba, sarı-kırmızılıların son dönemdeki yıldızı gibi bir değer karşılığında bu transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi.
Sezonun yeni başladığına işaret eden Samet hoca, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısındaki elde edilen skorun Beşiktaş'ın gerçek gücünü yansıtmadığını söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!
En çok yorumlanan haberler


















