Barcelona Başkanı Joan Laporta, Ferran Torres'in imza töreninde Erling Haaland'ın transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.
"Barcelona, Haaland'ı transfer edebilir mi?" şeklinde gelen soruya Barcelona Başkanı Laporta, "Her şey mümkün! Gelecek sezon için güçlü bir takım inşa ediyoruz. İlk adım, Xavi'nin istediği kaliteli oyuncuları kadromuza katmak." cevabını verdi.
Laporta, "Piyasadaki fırsatları değerlendireceğiz. Barcelona, global bir güç olmaya devam edecek. Çok yakında Barcelona'nın sportif açıdan yeniden dirildiğini göreceğiz. Herkes hazır olsun çünkü Barcelona geri döndü" sözleriyle konuşmasını noktaladı.
"GELECEĞİM İSPANYA'DA!"
İspanya'nın Marbella şehrinde tatil yapan Norveçli golcü, kendisini tanıyan ve transfer hakkında soru soran taraftarlara "İspanya'da oynayacağım" dedi.
Bu sezon 19 gol atan genç yıldızın adı Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid ile de anılıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

Bournemouth'tan Alex Jimenez'e soruşturma!

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

Milan'da Nkunku için 40 milyon euro

Anthony Gordon için transfer yanıtı!

















