"Bana laf getirmeyin"
Başkanımız Fikret Orman, teknik direktörümüz Tayfur Havutçu ile yaptığı birebir görüşmede Fenerbahçe maçında olduğu gibi galibiyet istedi.
Kaynak : Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbi maç öncesi kendisiyle görüşen Teknik Direktör Tayfur Havutçu'dan F.Bahçe maçındaki gibi iyi futbol oynamalarını istedi.
Orman, Beşiktaş'ın prestijinin her şeyin önünde olduğunu belirterek, 'Fenerbahçe'yi iyi bir oyundan sonra yendiniz. Sizlerden bugünkü maçta da aynı şeyi bekliyorum. Kötü futbolla kaybedersek bize laf gelir. Spekülasyon olsun istemiyorum' diye uyarılarda bulundu.
Havutçu, teknik direktörlük konusundaki belirsizlik nedeniyle duyduğu rahatsızlığı iletince Orman, 'Söylentilere aldırma. Bizim teknik direktörümüz sensin. Zaten iki maç kaldı. Sezon bittiğinde oturup her şeyi etraflıca konuşuruz' dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!
En çok yorumlanan haberler

















