Bir yanda Beşiktaş’ın süper golcüsü Demba Ba, diğer yanda Fenerbahçe’li Moussa Sow... Senegalli iki iyi arkadaş, Beykoz Müftülüğü’ne bağlı Görele Köyü Camii'nin düzenlediği sohbete katıldı.
Müslüman olan Ba ile Sow, İslam dini ve Müslümanlık üzerine konuşurken, verdikleri örneklerle de dinlerine ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler. Sadece Habertürk’ün takip ettiği sohbette Demba Ba, gücünü namazdan aldığını söyledi ve herkesin dürüst olması gerektiğini vurguladı. Sow ise oruç tutmanın kendisine güç verdiğini belirtip, “Allah’a şükür ki Müslüman doğduk. Mümkün olduğu kadar vecibelerimi yerine getiriyorum. Orucumu sürekli tutarım. Sadece şunu söylemek isterim; oruç bana güç veriyor” şeklinde konuştu.
DEMBA BA: İNŞALLAH G.SARAY’A GOL ATARIM
Sohbette konu futbola da geldi...
Siyah-Beyazlı oyuncu Demba Ba, kendisine “Galatasaray derbisinde gol at” denmesi üzerine gülerek “İnşallah” karşılığını verdi. Demba Ba gollerden
sonra secdeye kapanmasıyla ilgili ise “Allah’a şükrediyorum” ifadelerini kullandı. Uzun süren dini konuşmaların ardından iki yıldız alkışlarla camiden
ayrıldı.

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı



















