Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İnönü stadının yeniden yapım çalışması nedeniyle maçlarını oynayacak bir stadyum arayan Beşiktaş'a Türk Telekom Arena yolunun kapalı olmadığını söyledi.
Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen pilav günü sonrası açıklamalar yapan Aysal; "Bundan evvel bu konu konuşuldu, görüşüldü. Neden olmayacağı konusu iki yönetim arasında paylaşıldı. Bu bir inatlaşma değil, Beşiktaş'a karşı katiyetle negatif bir tutum değil. Lütfen bunu böyle anlayın. Sadece ileride çıkabilecek sorunların bugünden öngörülmesi ve bazı risklerin hesaplanmadan alınmaması için bir çalışmaydı." dedi.
Sadece kendisinina aday olduğu Başkanlık seçimi sonrası bu konunun yeniden görüşülebileceğini dile getiren Ünal Aysal; "Seçim sonrası gerekirse tekrar oturur, konuşuruz. Çıkar yol bulunursa, bulunur. Ancak bir risk görüyorsak, katiyetle bu yola girmeyiz" diyerek sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham başardı, bu sezon ilk kez kazandı!

Hansi Flick'ten Arda Güler yanıtı!

Manchester City için küme düşme iddiası! Ağır ceza yolda

Manchester City'de Semenyo iki ay yok!

Luis Enrique: "Yamal ve Messi'yi karşılaştırmayın"

Pierre Sage için kader maçları!

Barcelona ve Manchester City yoluna doludizgin devam ediyor

Mourinho'dan maç sonrası Arda Güler açıklaması!

Sevilla'dan Arda Güler tepkisi!

Real Sociedad'dan Malaga'ya 5 gollü tarife!

















