Aybaba'dan ziyaret
Beşiktaş Teknik Direktörü Samey Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Özyakup Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak Beşiktaş'ı temsilen Aybaba ve Oğuzhan, Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nden (AYBESK) ampute futbol takımı, tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları ve birçok engelli vatandaş ile bir araya geldi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Ankara Şubesi'nde düzenlenen etkinliğe Uluslararası Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Yıldırım Yılmazoğlu da katıldı.
Beşiktaş Kongre Üyesi de olan Yılmazoğlu, engelli taraftarların da ''Feda'' kampanyasına katılmak istediğini ve bu etkinlikle de bunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, başta Aybaba ve Oğuzhan olmak üzere Beşiktaş Futbol Takımı ile etkinliğe gelen engelli sporcu ve vatandaşlara teşekkür etti.
Teknik direktör Samet Aybaba ise ''Amacımız engelli arkadaşları ziyaret etmekti. Onlar için buradayız'' dedi ve futbolcular tarafından imzalanmış Beşiktaş formasını Yılmazoğlu'na takdim etti.
Aybaba ve futbolcu Oğuzhan, etkinlikte, taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve ''Feda'' yazan tişörtler ile Beşiktaş formalarını imzaladı. Engelli taraftarlarla özellikle de çocuklarla ilgilenen Aybaba, bir hayranıyla da telefonda konuştu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

Amatör liglerden Şampiyonlar Ligi finaline! David Raya'nın masalsı yükselişi!

Guti'den Arda Güler açıklaması: "Umarım bana benzemez"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e kötü haber

Liverpool'da Arne Slot dönemi bitti! Gözler Andoni Iraola'da

Nice, Ligue 1'de kaldı!

West Ham'ın acı gerçeği: Her şey paramparça

Barcelona, Anthony Gordon transferini açıkladı!

Mikel Arteta: "Kupayı PSG'den almaya geldik"

Bukayo Saka: "Tarih yazmak istiyoruz"

Atletico Madrid, Barcelona ile dalga geçti!
En çok yorumlanan haberler
















