Aybaba da oyundan memnun değil
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzon ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba kötü oynadıklarını söyledi.
Kaynak : Karakartal.com
Maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Aybaba, geçtiğimiz haftalardaki futbollarından uzak olduklarını belirtirken, ''Sezonun en kötü oyunlarından birini oynadık. Veli bizim orta alandaki tempomuzu yükselten bir oyuncumuzdu. Onun sakatlığı nedeniyle henüz tam olarak hazır olmayan Oğuzhan'la başladık. Orta alanda rakibe büyük alan bıraktık. Rakip için de çok önemli bir maç olduğu için onlar da çok mücadele etti. Buna rağmen 3 pozisyonumuz var. Oyunun tamamını kontrol edemeik. Baskılı ve tempolu oyunumuzu sahaya yansıtamadık'' ifadelerini kullandı.
''BU FUTBOLLA 1 PUAN ÇOK İYİ''
Aybaba, sakat oyuncuların çokluğundan yakınırken, ''Bugün takımda biraz tempo açısından sorun vardı. Holosko hasta hasta oynadı. Fernandes'in de arka adelesinde sıkıntı vardı. Bu maçı bitirdik. Önümüzdeki 9 maçı tavan yapmamız lazım. Bu futbolla Trabzonspor deplasmanından alınan bir puan bence çok iyi'' değerlendirmesinde bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu
En çok yorumlanan haberler


















