Aybaba da oyundan memnun değil
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzon ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba kötü oynadıklarını söyledi.
Kaynak : Karakartal.com
Maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Aybaba, geçtiğimiz haftalardaki futbollarından uzak olduklarını belirtirken, ''Sezonun en kötü oyunlarından birini oynadık. Veli bizim orta alandaki tempomuzu yükselten bir oyuncumuzdu. Onun sakatlığı nedeniyle henüz tam olarak hazır olmayan Oğuzhan'la başladık. Orta alanda rakibe büyük alan bıraktık. Rakip için de çok önemli bir maç olduğu için onlar da çok mücadele etti. Buna rağmen 3 pozisyonumuz var. Oyunun tamamını kontrol edemeik. Baskılı ve tempolu oyunumuzu sahaya yansıtamadık'' ifadelerini kullandı.
''BU FUTBOLLA 1 PUAN ÇOK İYİ''
Aybaba, sakat oyuncuların çokluğundan yakınırken, ''Bugün takımda biraz tempo açısından sorun vardı. Holosko hasta hasta oynadı. Fernandes'in de arka adelesinde sıkıntı vardı. Bu maçı bitirdik. Önümüzdeki 9 maçı tavan yapmamız lazım. Bu futbolla Trabzonspor deplasmanından alınan bir puan bence çok iyi'' değerlendirmesinde bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

Amatör liglerden Şampiyonlar Ligi finaline! David Raya'nın masalsı yükselişi!

Guti'den Arda Güler açıklaması: "Umarım bana benzemez"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e kötü haber

Liverpool'da Arne Slot dönemi bitti! Gözler Andoni Iraola'da

Nice, Ligue 1'de kaldı!

West Ham'ın acı gerçeği: Her şey paramparça

Barcelona, Anthony Gordon transferini açıkladı!

Mikel Arteta: "Kupayı PSG'den almaya geldik"

Bukayo Saka: "Tarih yazmak istiyoruz"

Atletico Madrid, Barcelona ile dalga geçti!
En çok yorumlanan haberler
















