Aybaba aşkına!
Beşiktaşlı taraftarların, Antalyaspor maçı öncesinde ve devre arasında Samet Aybaba’yı ıslıklamasının futbolcuları çok üzdüğü bildirildi.
Kaynak : Karakartal.com
Antalyaspor maçı öncesinde Aybaba'nın ıslıklanmasına üzülen siyah-beyazlı fubolcuların kalan 5 maçı Aybaba için kazanmak adına birbirlerine söz verdikleri kaydedildi.
Beşiktaşlı futbolcuları üzen bir başka konu ise tribünlerde, “Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese” tezahüratının yapılması oldu. Futbolcuların kendi aralarında, “Biz arma için oynuyoruz ama böyle bir dönemde yalnız kalıyoruz” diyerek tepkilerini belirttikleri bildirildi.
Bu arada Beşiktaş Kulübü, Aybaba’nın kızı Gülşen Aybaba’ya maçta şişe atıldığı ve küfür edildiği haberlerinin doğru olmadığını duyurdu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

Inter Miami'den Muhammed Salah'a kanca!
En çok yorumlanan haberler
















