Aybaba aşkına!
Beşiktaşlı taraftarların, Antalyaspor maçı öncesinde ve devre arasında Samet Aybaba’yı ıslıklamasının futbolcuları çok üzdüğü bildirildi.
Kaynak : Karakartal.com
Antalyaspor maçı öncesinde Aybaba'nın ıslıklanmasına üzülen siyah-beyazlı fubolcuların kalan 5 maçı Aybaba için kazanmak adına birbirlerine söz verdikleri kaydedildi.
Beşiktaşlı futbolcuları üzen bir başka konu ise tribünlerde, “Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese” tezahüratının yapılması oldu. Futbolcuların kendi aralarında, “Biz arma için oynuyoruz ama böyle bir dönemde yalnız kalıyoruz” diyerek tepkilerini belirttikleri bildirildi.
Bu arada Beşiktaş Kulübü, Aybaba’nın kızı Gülşen Aybaba’ya maçta şişe atıldığı ve küfür edildiği haberlerinin doğru olmadığını duyurdu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"

Chelsea'de Palmer fırtınası sürüyor

Bryan Mbeumo'ya Muhammed Salah benzetmesi!

Inter'de Cristian Chivu ile sözleşme planı

Napoli, 90+5'te gelen golle kazandı

Barcelona, Mallorca'yı 3 golle geçti!

Arsenal evinde Sunderland'i rahat geçti!

Serhou Guirassy, Borussia Dortmund'u ipten aldı!

Bruno Fernandes'ten golü için itiraf!

Kenan Yıldız, 2030'a kadar Juventus'ta!

MANU'da Carrick ile yükseliş sürüyor!
En çok yorumlanan haberler




















