Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, TRT 1'de katıldığı Stadyum adlı spor programda Almeida ve Fernandes ile hiçbir sorun yaşamadıklarını, Quaresma'nın ücretinde indirime yanaşmadığını ve Nene ile ilgili transfer çalışmalarının sürdüğünü devam etti.
Nene'nin transferi için büyük bir çaba harcadıklarını ancak bu transferin gerçekleşmediğini ifade eden Aybaba, "Biz Nene ile her türlü koşulda anlaştık. Yöneticiler transferin gerçekleşmesi için çok büyük fedakarlıklar yaptılar ama son anda bir Rus takımı çok yüksek bir teklif yapınca olmadı. Oraya da gitmedi biz de Nene ile sözleşme imzalayamadık. Bu yıl toplamda 6 milyon euro, bonservise 1.350 milyon euro harcadık fakat bu Beşiktaş'ın imkansızlıklarından değil bizim gelecek planlarımız nedeniyle ortaya çıkmış bir tablo." dedi.
Quaresma ile ilgili ilginç bir anektodu da paylaşan Aybaba, "Benim planlarımız içerisinde Quaresma yok. Bunu ilk kez anlatıyorum. Oynadığımız kritik Galatasaray maçı öncesi yönetimimiz maçta sıkıntı olabileceği, taraftarların ve sahadaki oyuncuların etkileneceği gerekçesi ile "Quaresma'ya derbiye gelme" dedi. Ama o bu teklifi geri çevirdi. Üstelik maça gelip balkonlardan aşağı sarkarak insanlara el salladı, gollere sevinmedi hatta 3. golden sonra stattan çıkıp gitti. Bu tür hareketleri yapamaz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!
















