Beşiktaş'ın geçen sezon Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman kaleci Loris Karius, her fırsatta Türkiye'de kalmak istediğini dile getiriyordu.
Son 5 lig maçında sadece 1 gol yiyen 26 yaşındaki eldivenin bu talebini görmezden gelemeyen teknik direktör Abdullah Avcı da dünkü idmanda oyuncusuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Karius'a performansından memnun olduğunu söyleyen Avcı'nın, "Harika gidiyorsun. Gelecek sezon da Beşiktaş'ta kalmak istediğini biliyorum. Yönetimle de konuştum, böyle devam edersen bonservisini almak için ellerinden geleni yapacaklarından şüphen olmasın" diye konuştu.
BONSERVİSİ EL YAKIYOR
Beşıktaş ile Liverpool arasındaki anlaşmaya göre 7.25 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olan Loris Karius için yönetimin de sezon sonunu beklemeyeceği öğrenildi.
Siyah-beyazlıların, İngiliz ekibinin gelecek planlarında yer almayan tecrübeli kaleci için devre arasından sonra pazarlık masasına oturmayı planladığı kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande



















