Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Nikola Kalinic transferinde beklenmeyen bir sorun çıktı. Atletico Madrid'de yıllık 3.3 milyon Euro alan Sırp futbolcuya 2 milyon Euro garanti ücret ve 500 bin Euro performans primi teklif eden ve olumlu yanıt alan siyah beyazlı kulüp, oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetmesini beklemeye başlamıştı.
Taraflar arasında Atletico'nun Kalinic'e alacaklarına karşılık bonservisini vereceği yönünde anlaşma sağlanmıştı. Ancak Sırp golcünün parasını da isteyince görüşmeler kesildi ve Atletico'nun futbolcuyu bırakmadığı öğrenildi.
Yönetimin B planı hazır
Bunun üzerine, Beşiktaş'tan çarşamba gününe kadar süre isteyen futbolcunun menajeri yönetimden ek süre istedi. Bu gelişmeler yaşanırken Atletico'dan bir isim daha Beşiktaş'a önerildi.
İspanyol ekibinin geçen sezon Benfica'dan transfer ettiği 1997 doğumlu Ivan Saponjic kiralık olarak sunulurken, Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti, hiç hasapta olmayan bu ismi değerlendirmeye aldı.
Atletico'da 3 lig maçında şans bulabilen genç forvet için henüz bir yanıt verilmezken, Kalinic transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı Saponjic
ve alternatif isimler üzerinde çalışılıyor.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP,
KADRONU KUR!

Real Madrid'den 140 milyon euroluk transfer; Yan Diamonde

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!
























