"Atiba 40'ına kadar rahat oynar!"
Beşiktaş'a 2013 yazında PSV'den gelen Atiba Hutchinson, Başakşehir'e karşı 1 gol, 1 asistle oynarken ilerleyen yaşına rağmen sahadaki güçlü ve hızlı görüntüsüyle de herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakmıştı. Asbaşkan Kocadağ da Kanadalı yıldız için, "40 yaşına kadar rahatlıkla oynar" dedi.

Tecrübeli oyuncu daha önce, "Kendimi iyi hissettiğim sürece oynamak istiyorum" demişti.
Atiba ile ilgili Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol A Takım Sorumlusu Emre Kocadağ, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, "Atiba hem saha içinde hem saha dışında herkese örnek olan, sevilen ve işini başarıyla yapan bir futbolcu. Kariyeriyle ilgili olarak kararları ailesiyle birlikte konuşup alacaktır. Bana kalırsa Atiba 40 yaşına kadar rahatlıkla oynar. Sahadaki ve antrenmanlardaki durumu bunu rahatlıkla gösteriyor. Bu örnekler daha önce de oldu" ifadesini kullandı.
HEP İLERİ GİDİYOR!
Kanadalı futbolcu ilk dönemlerinde skor katkısı konusunda etkili değilken, özellikle teknik direktör Sergen Yalçın ile başka bir hüviyete büründü. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş'ta forma giydiği sezonların ilk 8 maçları baz alındığında skor katkısında kendisini ileri taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun ilk 8 maçında 2 gol, 1 asist yapan Atiba, bu sezon ise 4 gole doğrudan katkı sağladı.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!
En çok yorumlanan haberler