
İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Asteras Tripolis'in, maçı futboldan daha öte gördüğü ortaya çıktı!
Karşılaşma öncesinde Beşiktaş yönetimi tarafından özel olarak ağırlanan ve her türlü misafirperverlik sağlanan Yunanistan ekibinin futbolcuları maçtan önce yaptıkları açıklamada karşılaşmayı kazanmalarını 'Yunan halkına verilecek bir hediye' olarak gördüklerini söyledi.
Bunlardan birisi olan Giannis Gianniotas Yunanistan'da verdiği röportajda, 23 Eylül'de Tripolis kentinin Türklerden kurtuluşu olduğunun hatırlatılması üzerine, "İstanbul'da başarılı olursak bu şehre verilecek çok güzel bir hediye olur. Şehirdeki insanlara moral olacak. Ama sadece onlara değil tüm Yunanlara." ifadelerini kullandı.
Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde Tripolis kentinin bulunduğu Mora'da yaşanan ve dünyanın tüm tarihçileri tarafından 'katliam' olarak anılan, 20 binden fazla yahudi ve müslüman Türk'ün hayatın kaybettiği olaylara gönderme yapan Asteraslı oyuncu alınan beraberlik sonrası ise bir açıklamada bulunmadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!
