
- KARAKARTAL ÖZEL - Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Ronaldinho'nun Türkiye'ye geleceği iddia edildi. 30 Temmuz'da Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Assis ile bir otelde yapılan dev transfer görüşmenin ardından Ahmet Nur Çebi, Assis ile kısa bir süre önce yeniden bir araya gelmişti.
Ronaldinho'nun transferi için siyah-beyazlı yönetimden görüşme talep eden ve bu doğrultuda yine Ahmet Nur Çebi ile 'nezaket yemeği' adı altında bir görüşme gerçekleştiren Assis, Ronaldinho'nun transferi gerçekleştirmeden Türkiye'den ayrılmaya niyeti yok.
Beşiktaş ile ilk görüşmesini Swissotel'de yapan Assis, 3 Ocak Cuma günü bir kez daha siyah-beyazlı yöneticiler ile bir araya gelecek. Beşiktaş'ın şartları zorlamasını isteyecek olan Assis, sürece ciddiyet katmak için Ronaldinho'nun da Türkiye'ye gelebileceği kozunu ortaya koyacak.
Siyah-beyazlı camiayı etkileyebilmek için Ronaldinho'yu Türkiye'ye getirmeyi planlayan Assis, 6.5 milyon euroyu bulan toplam maliyet üzerinde de indirimlere giderek transferi kolaylaştırmanın yollarını arıyor.
RONALDINHO'NUN MENAJERİ KONUŞTU
Ronaldinho'nun
transfer süreci hakkında konuşan flaş bir açıklama yapan Assis," "Transfer görüşmemiz yok, ben buraya turist oarak geldim ve geziyorum. Beşiktaş ile
bir transfer görüşmesi yapmadım. Bu konular hakkında konuşmak istemiyorum, şu anda doğru değil" dedi.

Arda Güler: "Xabi Alonso 10 numara gibi oynamamı istiyor"

Liverpool, Jota'nın ailesine bakacak

Kyle Walker resmen Burnley'de!

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı
