Fulya'da yapılan Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri, dün törenle açıldı. Açılışa katılan Başkan Fikret Orman, Beşiktaş olarak yapılan tesislere atalarının isimlerini vermeye devam edeceklerini belirtti.
Orman, "Türk futbolunda efsane olan Hakkı Yeten, sadece Beşiktaşlıların değil, spor camiası içerisinde saygın bir ismi olan kişilikti. Onun ismini anarak böyle bir tesisi açtığımız için gururluyuz. Geçen Dikilitaş’ta açtığımız basketbol salonunda da söylediğim gibi, bu isimler bizlerin atalarıdır. Bu tesislere isimleri vererek onları yaşatmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki ilk yapacağımız yere Şeref Bey'in adını vereceğiz" dedi.
Orman, "Beşiktaş altyapıyı seven bir kurumdur. Biz geldiğimizde konteynr içerisinde oyuncular soyunuyordu. Bizde gelir gelmez bunlara yatırım yaptık. Şuanda da altyapı tesislerinin yatırımını bitirmiş durumdayız. Çim sahayıda en kısa zamanda yenileyeceğiz. Bunlardan bir tanede Ümraniye’ye yapacağız. Burası çok makul seviyede para harcanarak yapıldı. Düşündüler, başladılar ve bitirdiler. Allah nasip ederse bu açılışı hep beraber İnönü Stadyumu’nda yapacağız. Biz yönetim itibari ile çok vaade bulunup, avutan değil, icraat yapan kişileriz" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Wolverhampton küme düştü!

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"



















