Beşiktaş'ta Serdal Adalı yönetimi, hiç beklemeği bir krizle karşı karşıya kaldı. Çaykur Rizespor'a giden Rachid Ghezzal'de geçen sezon yaşanan belirli sayıda maçta oynama maddesine göre uzayacak sözleşme krizi bu yıl taraftarlarla yıldızı barışmayan Arthur Masuaku için de gündeme geldi.
5'TEN GERİYE SAY
Siyah-Beyazlı kulübün Fransız Lille'den büyük umutlarla transfer ettiği Demokratik Kongolu oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ama sorun bitmiyor. Masuaku'nun sözleşmesinde özel bir madde var. Sezonun kalan bölümünde 5 maç daha oynarsa kontratı otomatik olarak bir yıl daha uzayacak.
O DA KALMAK İSTEMİYOR
Yönetim, bu sorunu çözmek için kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar, Masuaku ile bir görüşme yaparak bu maddenin yürürlüğe girmesini engellemeyi planlıyor. Gelecek sezon için takımda düşünülmeyen tecrübeli sol bekin yönetimin bu teklifine olumlu geri dönüş yapacağı kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

















