Bu haberi yazdır
Arjantin yaramadı, Jose Sosa dibe vurdu!
Daha önce Beşiktaş forması da giyen Jose Sosa, Arjantin'de dibe vurdu. Ayrıntılar haberde...  
Kaynak : Akşam
Arjantin yaramadı, Jose Sosa dibe vurdu!

Türkiye'de daha önce Beşiktaşımızın yanı sıra, Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını da giyen Jose Sosa, kariyerine son olarak transfer olduğu Estudiantes ekibinde devam ediyor.  Estudiantes'e dönen Sosa'nın kariyeri ise tam anlamıyla çöküşe geçti.

7 MAÇIN 6'SINDA KADRO DIŞI

Estudiantes ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan ve yeşil sahalara adım attığı takımda futbola veda etmek isteyen Jose Sosa, takımı 7 maça çıkarken bu maçların 6'sında kadro dışında kaldı.

SOSA SADECE 32 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ

Estudiantes ile sadece 1 maça çıkabilen ve 32 dakika sahada kalan Jose Sosa, teknik direktör Ricardo Zielinski tarafından tercih edilmiyor. Büyük umutlarla geri dönen 37 yaşındaki futbolcunun akıbetiyle ilgili kulüpten bir açıklama da yapılmadı. 31 Aralık 2024'e kadar sözleşmesi olan Jose Sosa'nın güncel piyasa değeri 300 bin euro olarak gösteriliyor. 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler