Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, kendisine Beşiktaş'ı soran Brezilyalı futbolcuya, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Gidersen asla pişman olmazsın" yanıtını verdi.
Beşiktaş'ın transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba harcadığı Diego Ribas'a takım arkadaşı Arda Turan olumlu referans verdi.
Arda, kendisine Beşiktaş ve İstanbul hakkındaki düşüncelerini soran Brezilyalı yıldıza, "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük ve güzide kulüplerindin birisi. Orada top oynamak onurdur. Taraftarı da çok ateşli. İstanbul ise muhteşem, bana göre dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Teklifi kabul edersen pişman olmazsın" cevabını verdi. Diego'nun Arda'nın anlattıklarından sonra Beşiktaş'a gelmeye daha sıcak baktığı belirtildi.
4.5 MİLYON EURO'YA DÜŞTÜ
Öte yandan Diego'nun Beşiktaş'tan yıllık 5 milyon Euro istediği, yapılan pazarlıklar sonrasında 4.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcu için yıllık 3.5 milyon Euro'luk bütçe ayıran siyah-beyazlıların ise bu rakamı daha aşağıya çekmek için görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi. Diego'ya İngiliz takımları Southampton ve Arsenal'in yanı sıra Brezilya'dan Santos'un da talip olduğu ancak en yüksek teklifi Beşiktaş'ın verdiği de bildirildi.
18 MAÇTA 2 GOLÜ VAR
Diego Ribas devre arasında kiralık geldiği A.Madrid'de 18 maçta forma giyip, iki kez rakip fileleri havalandırdı. Diego'nun kulübü Wolfsburg'la sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı


















