Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana tedavi olan Tolga Zengin, Mustafa Pektemek ile izinli olan Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Gökhan Töre katılmadı. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
Antrenman takım halinde yapılan 18 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise top kontrol ve pas çalışması yaptı. Minik kale maç sonrası yarım sahada yapılan çift kale maç ile antrenman sona erdi.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve sonrasında kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

















