İngiltere Premier Lig'in 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Tottenham, deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Villa Park'ta oynanan mücadeleyi Tottenham, son 10 dakikadaki golleri ile 2-1 kazandı.
Karşılaşma boyunca rakibine oranla daha etkili olan Tottenham, son vuruşlarda ve paslarda istediği başarıyı yakalayamadı. Aston Villa ise kaleyi bulan tek şutunda, 16. dakikada Andreas Weimann ile golü buldu. Villa'da Christian Benteke, 65. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, bu dakikadan sonra baskısını arttıran Tottenham, 84. dakikada Nacer Chadli ve 90. dakikalarda Harry Kane ile öne geçti ve 3 puanı kaptı.
Bu sonucun ardından Aston Villa puanını 10 yaptı ve 15. basamağa yerleşti. Tottenham ise 14 puanla 8. sıraya yükseldi. Premier Lig'in 11. haftasında Tottenham evinde Stoke City ile karşılaşacakken, Aston Villa ise deplasmanda West Ham United ile
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

Joao Cancelo için talep 15 milyon euro

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!



















