Sivasspor'a 1 yıllığına kiralanan Beşiktaş'ın eski kaptanlarından İbrahim Toraman, bugün Eylem Yıldız ile evlendi.
Çırağan Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen düğüne, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyah beyazlı kulübün yöneticilerinin yanı sıra Toraman'ın futbolcu arkadaşları ve spor camiasından ünlü isimler katıldı.
Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar kıldı. Nikah defterini geline teslim eden Başkan Hazinedar, çifte bir ömür mutluluk diledi. Çiftin nikah şahitliğini ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gaziantepspor Kulübü'nün eski başkanı Celal Doğan, ve eski milletvekili Nevzat Yalçıntaş yaptı.
Bu arada düğün öncesinde Çırağan Sarayı'na gelen Başkan Fikret Orman, basın mensuplarının transferle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"






















