KARAKARTAL - TFF'nin küfürlü tezahürat ile ilgili yaptığı değişiklik, futbol ile yakından ilgilenen herkesin malumu... Beşiktaş sevdalıları, ligde oynanacak olan kritik Bursaspor maçında takımını çılgınca destekleyerek, kulübüne zarar verici herhangi bir kötü tezahürattan kaçınma konusunda duyarlı olmalı.
Siyah-beyazlı takımımız ligde üst üste aldığı 3 galibiyetle iddialı bir konuma gelirken, Beşiktaş taraftarı takımına duyduğu hassasiyeti bir kat daha artırmalı. Atkı ve formalarımızı alıp, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki bu karşılaşmada tribünleri dolduralım ve herhangi bir taşkınlıktan kaçınalım.
Kulübümüz şimdiye kadar 3 defa PFDK'ya sevk edildi. Küfürlü tezahüratın bir kez daha meydana gelmesi halinde ise bu kulübümüz aleyhine 4. ihlal olacaktır. TFF Kurallarına göre 4. ihlal nedeniyle 1 müsabakamızı seyircisiz oynamamıza ve 80 bin lira para cezası ile cezalandırılmamıza karar verilecek. Bu ceza hem kulübümüze hem de stada gelerek takımını destekleyemeyecek taraftarlara zarar verecektir.
Beşiktaş'a gönül veren bireyler olarak bu kritik süreçte takıma, kulübe ve taraftarlara zarar verici her türlü hareketten kaçınma hususunda, Beşiktaş taraftarının vakur duruşuna güvenmekle birlikte, tüm taraftarlarımıza hassasiyet çağrısı yapıyoruz.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3- 3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!

Milan'dan büyük forvet operasyonu!

Juventus'ta Luciano Spalletti kararı!

Galatasaray'ın gündemindeki Koopmeiners için veda kararı!


















