Takımımız 5 eksikle çalıştı
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını 5 eksikle sürdürdü.
Kaynak : Karakartal.com
Beşiktaşımız, Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.Denge, kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ekibimiz, idmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştirdi. Salonda denge ve kuvvet hareketlerini değişmeli olarak uygulayan siyah-beyazlılarımız daha sonra sahaya çıktı. İstasyon koşuları yapan takımımız, şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.
Çalışmaya tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi sonrası bireysel çalışan Filip Holosko, Ersan Gülüm tedavi olan Manuel Fernandes ve Atiba Hutchinson katılmadı.
Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Dany Nounkeu sahada bireysel ve özel bir çalışma yaptı. Necip Uysal ve Cenk Gönen takımla birlikte çalıştı.
Futbol Takımımız, Kayserispor maçı hazırlıklarına bugün saat 17:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!
En çok yorumlanan haberler


















