Galatasaray'a karşı oynadığı derbide takımı 4-6-0 ile sahaya süren ve bunu da kariyerinde ilk kez deneyen Ole Gunnar Solskjaer, 2-1 ile Cimbom'a ilk yenilgisini yaşatmıştı.
Norveçli çalıştırıcı, Fenerbahçe maçında da yine sürpriz yaptı ve son haftanın 3 gollü ismi Immobile'yi kenara çekip 4-6-0 ile oynadı, yine zafere ulaştı.
SÜRPRİZE İMZA ATTI
Stoperde Masuaku'yu kullanıp bir diğer sürprize imza atan Solskjaer, sol beki derbi tecrübesi olmayan 21 yaşındaki Emrecan Terzi'ye emanet edip, önünde de daha önce hiçbir derbide 11'de oynamayan 18 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu'na forma verdi.
ÖNCELİKLİ HEDEF HIRSLI VE AGRESİF OYUNCULARLA KURULU BİR BEŞİKTAŞ
Başkan Adalı ile düzenli olarak görüşüp gelecek planlarını yapan 52 yaşındaki çalıştırıcı, sürprizlerine yeni sezonda da devam etmek için ön çalışma yapıyor. Öncelikli hedef, hırslı ve agresif oyuncularla kurulu bir Beşiktaş.

Real Madrid'de Rüdiger ve Alaba için veda yakın!

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

















