Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'u 2-0 yenerken Necip Uysal da yine stoperdeydi. Yeni transfer Joe Worrall ile Kayseri'de tandemi oluşturan siyah-beyazlıların emektarı, bu kez Omar Colley ile birlikte defansın göbeğindeydi.
GÖZ DOLDURDU
Oldukça başarılı bir oyun ortaya koyan Necip Uysal, %97 pas isabeti sağlarken 5 ikili mücadeleden 4'ünü kazandı. 6 top uzaklaştıran Necip, 2 pas arası ve 1 de top kapmayla oynadı. Yeni transfer Joe Worrall'ın neden yedek olduğu maç sonunda sorulurken Fernando Santos'tan Necip'i onore eden cümleler geldi.
Santos, Necip tercihi ile ilgili "Necip Uysal harika oynuyor. İnanılmaz bir profesyonel. Worrall'ın oynamamasının sebebi Necip'in suçu. Çünkü Necip takımın en iyilerinden biri. Necip, fantastik" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!


















