Bu haberi yazdır
"Milli araya moralli girelim"
Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli, fizik gücünü yükseltmek için ekstra idmanlara ağırlık verecek. Başarılı hoca, "Milli araya moralli girelim" mesajını da verdi.  
Milli araya moralli girelim

Beşiktaş'ta gözler hafta sonunda oynanacak Yeni Malatyaspor maçına çevrilmiş durumda. Cumartesi günü ligin son sırasındaki Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan.

Malatya karşısında kazanarak milli araya moralli girmek isteyen teknik direktör Önder Karaveli'nin ekibi, ardından lige verilecek olan arayı iyi değerlendirmek istiyor. Siyah beyazlılar, özellikle fizik gücünü yükseltecek kondisyon antrenmanlarına ağırlık verecek.

Son haftalarda maçların ilk 60 dakikalık bölümünde iyi oynamasına karşın son periyotta oyundan düşen Beşiktaş'ta, teknik direktör Önder Karaveli, bu soruna çözümü lige verilecek arada bulacaklarını ifade etmişti.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler