Kartal, Trabzonspor’u 3-0 mağlup ettiği maçta, Mustafa Pektemek’ten sonra Demba Ba’yı da kayıp verdi. Kafa kafaya çarpıştığı Mustafa’yı hastanelik eden bordo-mavililerin Cezayirli stoperi Belkalem’in, Demba Ba’nın da sağ ayak ikinci parmağını kırdığı belirlendi.
Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Trabzonspor maçının 38. dakikasında sert bir darbe alan Senegalli golcünün sağ ayak ikinci parmağında kırık olduğunu söyledi.
Karanlık, “Demba Ba darbeye rağmen ikinci yarıya çıkmak istedi ama ağrıları yüzünden devam edemedi. Maçtan sonra röntgenini çektik. Kırık var ancak daha da kötüsü olabilirdi. Eklemde problem olmaması iyi. Mevcut durum için kötünün iyisi diyebiliriz. İlaçlarla tedavi etmeye çalışıyoruz. En önemlisi istirahat etmesi ve bu bölgeye bir temas olmaması. Umarım en yakın zamanda takıma dönecek” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!



















