KARAKARTAL - Beşiktaş, Trabzonspor'un da ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak istediği Tosic ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş ile Tosic arasında yapılan görüşmelerde tek çıkmaz konu 1 yıllık opsiyon. Beşiktaş, 30 yaşındaki Tosic'e 2 yıllık sözleşme teklif ederken; Tosic 2+1 yıllık sözleşme konusunda direniyor. Tarafların en geç bir hafta içerisinde anlaşmaya varması bekleniyor. Beşiktaş, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacağı Tosic'e yıllık 850 bin avro ödeyecek.
Dusko Tosic, 7 Mayıs'ta verdiği röporjda Trabzonspor ile anlaşmadığını ve kendisine Beşiktaş'ın da talip olduğunu duyurmuştu.
Tosic, verdiği röportajda Avrupa’dan da beni istiyorlar… Önümüzdeki ay benim için çok önemli. Ersun Yanal ile sadece bir kez görüştük. Çok enteresan bir durum… Ben bir çok takımla görüştüm ama sadece Ersun Yanal ile görüşmem haber oldu, görüntülendi" ifadelerini kullanmıştı.
ÖZEL HAYATI ÇOK ÇALKANTILI
Fiziği ve mücadeledeci yönüyle bilinen Tosic'in özel hayatı ise bir hayli hareketli... 2002 yılında başladığı futbol hayatında Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya gibi ülkelerde forma giyen Tosic, Sırp şarkıcı Jelena Karleusa ile evli. Eşi ile basına verdiği görünüler sayesinde gündemde kalmayı başaran Karleusa, kliplerinde ve verdiği pozlarda 'cüretkar' davranması ile tanınıyor.
Tosic'in ise geride kalan senelerde basına verdiği pozlar bir hayli canını sıkmıştı. Bir
kadın şarkıcı ile verdiği çıplak pozlar ve sonrasında Alexndra isimli bu kadın şarkıcıya gönderdiği iddia edilen aşk mesajları, çiçekler, hediyeler
yüzünden eşiyle arasının bozulduğu yazılmıştı.

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi


















