Gizli hedefe doğru!
Ligin ikinci yarısı için hazırlık kampını Antalya'da tamamlayan Beşiktaş, sezonun ikinci devresinde hedefine ulaşmak için çaba sarfetmeye çalışacak.
Kaynak : DHA
Kampın genel görünümünde ise teknik heyet ve futbolcular üzerindeki kendine güven havası göze çarpıyordu. İlk yarıyı 30 puan ile ikinci sırada bitiren futbolcuların sezon öncesi yaşadıkları belirsiz ve tedirgin hava dağılmıştı. Şampiyonluk belki gizli hedefti ama sezon başındaki kadar uzak değildi artık. Oyuncular basın toplantılarında ve verdikleri röportajlarda ligi birinci sırada bitirmenin zorluğuna dikkat çekerken, ilk yarıyı ikinci tamamladıklarını da hatırlatmadan geçmiyorlardı.
Kampın ilk gününden itibaren takımın başından bir dakika bile ayrılmayan futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, Quaresma’nın Al-Ahly transferini gazetecilerin cep telefonuna gelen imza töreni fotoğrafı ile öğrendi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Kavalcı’nın ilk sorusu ise "Ne kadar ücrete anlaşmış?" oldu. Sonuç olarak Beşiktaş için Quaresma konusu, oyuncunun futbol hayatını Türkiye dışında bir ülkede sürdürme kararı ile tamamen kapandı.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!
En çok yorumlanan haberler

















