Gelecek sezon İngiltere’ye gideceği ileri sürülen ve adı bir süredir West Ham United ile anılan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, şampiyon olsalar bile Türkiye’den ayrılma kararı verdiği ortaya çıktı.
Hırvat hocanın yardımcılarının bile futbolculara sık sık “Sezon sonu ayrılıyoruz. Gelecek yıl biz yokuz” ifadelerini kullandıkları öğrenildi. Siyah - beyazlı ekiple bir yıllık daha opsiyonu bulunan Bilic, Beşiktaş’ı bırakması durumunda kulübe 500 bin euro tazminat ödeyecek.
Bilic ile bir sene daha yola devam etmeyi isteyen ve bunu her fırsatta dile getiren Başkan Fikret Orman’a, Hırvat hoca ile yolların ayrılması konusunda yönetimin büyük çoğunluğundan baskı geldiği, şimdiden yeni hoca isimlerinin önerildiği bildirildi.
Sezon sonunda istifasını Beşiktaş Yönetimi’ne vermesi beklenen Slaven Bilic’in yerine getirilmesi planlanan hoca için birkaç ay öncesinden çalışmalara başlayan siyah - beyazlı yöneticiler, sportif direktörlük sistemine yeniden sıcak bakmaya başladı.
Güneş’e soğuklar
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nin büyük bir çoğunluğunun ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ismine soğuk baktıkları ortaya çıktı. Bursaspor ile yaşanan husumetin bitmesi için çaba sarf eden Beşiktaş Yönetimi’nin, Şenol Güneş ismine bu nedenle karşı geldiği, yabancı bir teknik adamın daha doğru bir tercih olacağı yönünde görüş birliğine varıldığı öğrenildi.
Bu arada İngiliz Daily Star gazetesinden yapılan özel haberde, yarışta geri düşen Bilic’in
sezon sonunda Premier Lig’e gidebileceği yazıldı. Bilic’in adının West Ham ile geçmesinin sıradan bir dedikodu olmadığı kaydedilirken, Sam
Allardyce’ın yerine en ciddi adaylardan birinin Hırvat çalıştırıcı olduğu öne sürüldü.

Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Lazio, Bologna'yı penaltılarda geçti

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

















