Derbide bir kayıp daha var!
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile oynanacak derbi maç öncesinde Beşiktaş adına beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Kaynak : Karakartal.com
Beşiktaş A2 Takımı'nın Kartalspor A2 takımı ile oynadığı maçta, siyah beyazlı takımın A Takımı'nda görev yapan isimlerden Sezer Öztürk, Pedro Franco, Michael Eneramo, Mehmet Akgün, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu da forma giydi.
Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı derbi karşılaşması öncesi siyah beyazlı takım adına büyük bir sürpriz gerçekleşti.
Siyah beyazlı takımın forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, Kartalspor A2 Takımı ile oynadıkları maçın 55. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Beşiktaş'ın genç golcüsü, gördüğü kırmızı kartın ardından Galatasaray derbisinde oynama şansını kaybetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu
En çok yorumlanan haberler


















