Gençlerbirliği'nin sezon başında kadrosuna kattığı 1987 doğumlu Mehmet Seyfettin Sedef, 9 yaşında Beşiktaş alt yapısında futbola başladığını ve 22 yaşına kadar da siyah-beyazlı formayı giydiğini belirterek, ''Beşiktaş yıldızlar topluluğu ama takım olamadılar'' dedi.
AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Beşiktaş aşkı''yla büyüdüğünü kaydeden Mehmet Sedef, alt yapıdan sonra siyah-beyazlı takımda 4 yıl da profesyonel lisansla oynadığını hatırlattı. ''Gözlerimi Beşiktaş'ta açtım belki ama şimdi Gençlerbirliği'nin profesyonel futbolcusuyum'' diyen Mehmet Sedef, teknik direktör Fuat Çapa'nın bu karşılaşmada kendisine görev vermesi durumunda kırmızı-siyahlı takımın kazanması için elinden geleni yapacağını ve formasını, terinin son damlasına kadar akıtacağını söyledi.
Beşiktaş'ın yıldız futbolculardan kurulu bir kadrosunun olduğunu, ancak bu kadronun takım olamadığını iddia eden Mehmet Sedef, ''Takım içinde problemler var. Bu bizim için bir avantaj. Kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Bu karşılaşmadan da iyi oynayarak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum'' değerlendirmesini yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro





















