Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi gözler kalede kimin oynayacağına çevrilirken, siyah-beyazlılarımızın genç eldivenlerinden Emre Bilgin de karşılaşma öncesinde hırslı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.
ERSİN İLE YAPACAĞI GÖRÜŞME BELİRLEYİCİ
Fransız teknik direktörümüz Valerien Ismael'in derbide önceliği Ersin Destanoğlu. Fakat; Ismael, yediği hatalı gollerle eleştiri oklarının hedefi olan Ersin Destanoğlu ile maç öncesinde bir görüşme daha yapmayı planlıyor.
EMRE BİLGİN'E 'HAZIR OL' MESAJI
Ersin Destanoğlu'nun psikolojisine bakacak olan Ismael, her ihtimale karşın Emre Bilgin'e 'hazırlıklı ol' mesajını verdi. Derbi maç tecrübesi sebebiyle öncelik Ersin Destanoğlu. Ancak; aksi bir durumda ise Emre Bilgin sahaya çıkacak.
EMRE BİLGİN'İN PERFORMANSI
Hatırlanacağı üzere Emre Bilgin, 5. haftada oynanan Ankaragücü maçıyla birlikte kaleye geçmişti. Emre Bilgin, Başakşehir karşılaşmasında da görev alsa da kalede güven vermediği yönünde eleştirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı
















