Ligde bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcularından bu haftaki rakipleri Sivasspor karşısında dikkatli olmalarını istedi.
Sivasspor’un özellikle hücum hattının iyi olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam, “Önümüzde iki tane önemli viraj var. Biri Sivasspor, diğeri Fenerbahçe. Ya bu virajları geçeceğiz, ya da yarıştan kopacağız” ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı futbolculara, “Sezon başından beri sizinle hep gurur duyuyorum” diyerek övgü dolu sözler de söyleyen Samet Aybaba, “Birkaç maç hariç bugüne kadar en iyi futbolu siz oynadınız. Bu nedenle yarışın içinde olup olmamak da başka takımların değil sizin elinizde. Bir sezon içerisinde başımıza gelebilecek her türlü şanssızlığı yaşadık. Buna rağmen hâlâ yarıştan kopmadık. Bu yoldan çıkmamak için elinizden geleni yapıp Sivas’ta tüm konsantrasyonunuzu sahaya vermelisiniz. Fenerbahçe maçı öncesinde böylesine bir galibiyete hepimizin ihtiyacı var” diye konuştu.
Takım
içerisindeki arkadaşlık ortamından çok memnun olduğunu da belirten Aybaba, “Bu ortam sayesinde sahada birbirinizin açıklarını daha fazla
kapatabilirsiniz. Sahada konuşun, bu konuya daha fazla çalışın. Maçlarda öne geçtikten sonra birbirimizle olan bağı koparıyorsunuz, daha çok gol
atmaya çalışıyorsunuz. Saha kenarından size oyunu yavaşlatın işareti vermeme rağmen, gereksiz hücumlara çıkarak arkada açıklar vermemelisiniz.
Sivasspor karşısında geçmişteki gibi hücuma çıkarken boşluk bırakırsanız maç sonunda yine hüsrana uğrayabiliriz” dedi.

Amatör liglerden Şampiyonlar Ligi finaline! David Raya'nın masalsı yükselişi!

Guti'den Arda Güler açıklaması: "Umarım bana benzemez"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e kötü haber

Liverpool'da Arne Slot dönemi bitti! Gözler Andoni Iraola'da

Nice, Ligue 1'de kaldı!

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

West Ham'ın acı gerçeği: Her şey paramparça

Barcelona, Anthony Gordon transferini açıkladı!

Mikel Arteta: "Kupayı PSG'den almaya geldik"

Bukayo Saka: "Tarih yazmak istiyoruz"



























