Abdülkerim Bardakçı tercihini yaptı
Transfer gündemimize gelen Konyasporlu futbolcu Abdülkerim Bardakçı'nın gönlündeki takım ortaya çıktı. Futbolcu, Beşiktaş'a transfer olmanın hayalini kuruyor.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Spor Toto Süper Lig ekibi Konyaspor'da forma giyen Abdülkerim Bardakçı bir süredir Beşiktaşımızın transfer gündeminde. Futbolcu için kulübümüz, Konyaspor ile görüşme halinde. Futbolcunun gönlünde hangi takımın olduğu gün yüzüne çıktı.
"BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM"
Kulübümüzün transfer etmek istediği Bardakçı, "Fenerbahçe'yi değil Beşiktaş'ı istiyorum" diyerek gönlünden geçeni kulübüne iletti. Gönül verdiği takım Beşiktaş olan Abdülkerim, çocukluk aşkına kavuşmak istiyor.
BEŞİKTAŞ, ABDÜLKERİM'İ İSTİYOR
27 yaşındaki oyuncu için daha önce yaptığı 30 milyon TL'lik teklife olumsuz yanıt alan siyah-beyazlılarımız, Abdülkerim'in Konya yönetimiyle yaptığı görüşme sonrası bir kez daha harekete geçti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!

Atletico Madrid, Lookman'ı açıkladı!
En çok yorumlanan haberler

















