
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yardımcı olmak amacıyla açık artırmada imzalı forma satışına başladı.
İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral ve Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın ardından, NBA'de bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan milli basketbolcu Alperen Şengün de Türkiye'deki depremzedeler için düzenlenen imzalı forma yardım kampanyası organizatörlüğüne dahil oldu.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yardım kampanyasını duyuran 20 yaşındaki Alperen, Rockets'ın efsane oyuncularından Hakeem Olajuwon, takım arkadaşları Jalen Green, Jabari Smith ve kendi formasını açık arttırmaya çıkardığını duyurdu.
Bu formaların satışından elde edilecek gelirin tamamı, depremzedelere yardım amacıyla kullanılacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayer Leverkusen'de mutlu son: Ernest Poku

Weghorst, Ajax'a galibiyeti getirdi!

Masuaku'nun Sunderland'de ilk sözleri

Göztepe'den sonra Chelsea'den de ayrılıyor: David Fofana

Dennis Man, PSV yolcusu!

Chelsea'den Simons için takas formulü

Manchester United'ta kaleci belirsizliği

Kingsley Coman için geri sayım!

Milan'da Thiaw yerine De Winter

Paris Saint Germain, Zabarnyi transferini bitirdi!
