Almeida'yı mumla arattı
Yeni transferlerden Edu, sergilediği performans ile büyük hayal kırıklığı yaratıyor.
Kaynak : Zaman
Peş peşe alınan dört galibiyetin ardından Stoke, Kayseri ve Kiev mağlubiyeti ile sarsılan Siyah-Beyazlı camiada karamsar bir hava oluştu. Yenilgiler sonrası eleştiri oklarının hedefine Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile Hugo Almeida'nın sakatlığında forma şansı bulan Edu oturdu. Schalke'den kiralık alınan Brezilyalı golcü, kendisine sunulan şansı iyi değerlendiremedi. Forvet oynamasına rağmen gol yollarında etkisiz kalan golcü oyuncu, Almeida'yı mumla arattı.
Dokuz maçta sadece bir gol atma becerisi gösteren futbolcu, Kiev maçında kaçırdığı gollerle 'Beşiktaş forveti olarak yetersiz' izlenimi verdi. Toplam 509 dakika sahada kalan Edu, rakip fileri bir tek Maccabi karşısında havalandırdı.
Buna rağmen sezona iyi başlayan Almeida ise sakatlanmadan önce 4 resmî maçta forma giymiş ve attığı 4 golün yanında futboluyla da taraftarı mutlu etmişti.
Almeida'nın forma giymediği 7 karşılaşmadan sadece üçünü kazanan Siyah-Beyazlı takımda forvet hattı adeta uyudu. Goller defans oyuncularından geldi. Simao'nun attığı bir gol ise penaltı atışıyla gerçekleşti. Almeida sonrası hücum hattı çöken Beşiktaş'ta Carvalhal yeni çözümler arıyor. Mersin maçında Almeida'nın yarım saat oynayacağı, Edu'nun yerine Mustafa ya da Holosko'nun görev yapacağı açıklandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede
En çok yorumlanan haberler



















