
Quaresma’nın yeniden futbola dönmesinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Almeida, “Herkes onu izlemekten zevk alır. Rakipler için korkulu rüyadır. Takımına büyük güç katacak” dedi.
Porto ile sahalara dönmek üzere olan Ricardo Quaresma’ya Beşiktaşlı Hugo Almeida’dan destek geldi. Siyah beyazlı ekipte birlikte forma giyen ikiliden Almeida vatandaşının yeniden oynayacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu ve mavi-beyazlı ekipte başarılı olacağını söyledi.
Almeida, “Quaresma herkesin izlemekten zevk aldığı büyük bir yetenek. Portekiz’de kendisine büyük saygı duyulur.
Rakipler için korkulu bir rüyadır. Porto’nun ileri bölgedeki teknik ve fiziksel kalitesini artıracak, takıma büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
Son olarak Al Ahli forması giyen Quaresma’nın bir süre futboldan uzak kalmasını ‘talihsizlik’ olarak değerlendiren Beşiktaş forveti, “Artık
sahalara geri dönmesi gerekiyordu ve döndü. Şu an onun için en önemli şey oynamak. Futbola aç olduğunu ve iştahını sahaya yansıtacağını düşünüyorum”
diye konuştu.

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Juventus'tan Hojlund için ilk temas!

Barcelona'ya Lewandowski müjdesi!

Arda Güler'den Celta Vigo ağlarına müthiş gol!

Lazio, deplasmanda tek golle güldü!
