Almeida krizi!
Hugo Almeida, son haftalarda gösterdiği performansla saç baş yoldurdu. Portekizli futbolcunun sakatlanmamak için toplardan kaçtığı iddia edildi.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş'ta Manuel Fernandes’ten sonra Hugo Almeida krizi patlak verdi.
Son 10 haftada rakip ağlara gol gönderemeyen Hugo, Sivasspor maçında kaçırdığı %100’lük gol ile saç baş yoldurdu. 22. Hafta’da oynanan Antalyaspor maçında sakatlandıktan sonra kendisini Dünya Kupası’na gitmek için fazla sıkmayan Portekizli yıldıza taraftarlar ateş püskürdü.
Beşiktaşlılar, sosyal medyada ‘Bu adam bildiğin Dünya Kupası için oynamıyor. Kendini hiç zorlamıyor’ yorumlarını yaptı. Siyah-Beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hugo Almeida ile yola devam etmeme kararı aldı.
Beşiktaş, fon ile aldığı Portekizli yıldıza sezon sonu ayrılması halinde 2 milyon euro para ödeyecek.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te rekor imza: Harry Kane

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi
En çok yorumlanan haberler















