Bu haberi yazdır
Almeida kararını verdi!
Beşiktaş'ta sezonu sonu sözleşmesi sona erecek olan Portekizli golcü Hugo Almeida kararını verdi.  
Kaynak : Fanatik
Almeida kararını verdi!

Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Hugo Almeida’dan Beşiktaş taraftarını sevindirecek haber geldi. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Portekizli futbolcu, yaptığı açıklamayla Beşiktaş’ta kalacağını söyledi.

Başarılı golcü, “Her transfer dönemi adım ön plana çıkıyor. Ayrılacağım konuşuluyor bunu anlayabiliyorum ama benim böyle bir düşüncem yok. Sadece burada kalmak istiyorum. Şu anda yükselen bir grafiğim var. Bu grafiğimi yükseltip yazın Brezilya’da oynanacak Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’na da bunu yansıtmak istiyorum” sözleriyle bir yere gitmeyeceğinin mesajını verdi.

‘Karar kupadan sonra’

Ayrıca Portekizli yıldız şu anda tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söylerken, “Aklımda önce Beşiktaş var. transfer işlerini Dünya Kupası sonrasına bıraktım” dedi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler