Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Hugo Almeida’dan Beşiktaş taraftarını sevindirecek haber geldi. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Portekizli futbolcu, yaptığı açıklamayla Beşiktaş’ta kalacağını söyledi.
Başarılı golcü, “Her transfer dönemi adım ön plana çıkıyor. Ayrılacağım konuşuluyor bunu anlayabiliyorum ama benim böyle bir düşüncem yok. Sadece burada kalmak istiyorum. Şu anda yükselen bir grafiğim var. Bu grafiğimi yükseltip yazın Brezilya’da oynanacak Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’na da bunu yansıtmak istiyorum” sözleriyle bir yere gitmeyeceğinin mesajını verdi.
‘Karar kupadan sonra’
Ayrıca Portekizli yıldız şu anda tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söylerken, “Aklımda önce Beşiktaş var. transfer işlerini Dünya Kupası sonrasına bıraktım” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fernandinho, emekli olduğunu açıkladı!

De Laurentiis, Victor Osimhen transferi yüzünden yargılanacak!

Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

















