Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Hugo Almeida’dan Beşiktaş taraftarını sevindirecek haber geldi. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Portekizli futbolcu, yaptığı açıklamayla Beşiktaş’ta kalacağını söyledi.
Başarılı golcü, “Her transfer dönemi adım ön plana çıkıyor. Ayrılacağım konuşuluyor bunu anlayabiliyorum ama benim böyle bir düşüncem yok. Sadece burada kalmak istiyorum. Şu anda yükselen bir grafiğim var. Bu grafiğimi yükseltip yazın Brezilya’da oynanacak Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’na da bunu yansıtmak istiyorum” sözleriyle bir yere gitmeyeceğinin mesajını verdi.
‘Karar kupadan sonra’
Ayrıca Portekizli yıldız şu anda tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söylerken, “Aklımda önce Beşiktaş var. transfer işlerini Dünya Kupası sonrasına bıraktım” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Valencia'ya hayat veren galibiyet

Manchester United'dan müthiş yükseliş!

Vitor Pereira'ya Fenerbahçe sonrası şok!

Van Persie, Twente deplasmanından üzgün ayrıldı

Bernardo Silva'dan dikkat çeken açıklama: Ayrılık mesajı mı?

Bayern'den Harry Kane'in geleceği için açıklama!

Milan galibiyete son dakika uzandı

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt


















