Portekizli golcünün imza parasından vazgeçtiği ve yıllık 2.4 milyon euroya razı olduğu öğrenildi. Fernandes 3.5 milyon euro yıllık, 3 milyon euro imza parası talep ederken bunun 4.1 milyon eurosunu peşin istediği kaydedildi.
Beşiktaş'ta Fernandes ve Almeida'nın sezon sonu bitecek sözleşmeleri konusundaki belirsizlik sürerken yeni gelişmeler ortaya çıktı. Yıllık ücretlerinin yanı sıra imza parası isteyen iki oyuncudan Almeida geri adım atarken Fernandes'in inadı ise sürüyor.
Yılda 2.5 milyon euro kazanan ve 2.5 milyon euro da imza parası isteyen Almeida'nın geri adım atarak yıllık ücrete razı olduğu öğrenildi. Oyuncuya 2.2 milyon euro öneren yönetimin 2.4 milyon euroya çıkabileceği belirtildi. Fernandes’in yıllık 3.5 milyon euro, imza parası olarak 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi. 5 yıllık sözleşme isteyen Fernandes'in 4.1 milyon euroyu peşin istediği belirtildi.
Fenerbahçe o parayı vermez!
Fernandes için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edilirken, yönetimde, "Fenerbahçe'nin yıllık en fazla kazanan oyuncusu 2.8 milyon euro ile Kuyt. Fernandes'in istediği 3.5 milyon euroyu vermezler. Devre arasında başka kulüplerle görüşme hakları var. Kim ne kadar veriyor görelim" fikrinin benimsendiği öğrenildi. Yönetimin, devre arasına kadar iki ismin performansını da değerlendireceği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Lazio, Bologna'yı penaltılarda geçti

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

















